Dupont J&L Dressage

Succesvol debuut voor Buffon

op 15 april kwam liselot voor de eerste maal aan de start met buffon in de inter 2. zij reden een nette maar economische proef waarbij zij 65% behaalden.

De week nadien kwamen zij opnieuw aan de start met meer zelfvertrouwen,dat was dan ook duidelijk te merken. Zeer positieve commentaren van de juryleden en eerste plaats met 68%.

Op naar de volgende!

 


Liselot & Expression halen zilver op FDE Gold Cup

Het beloofde een spannend weekend te worden te Hulsterlo. Op de eerste dag in de St Georges behaalden zij een score van 69,21%, goed voor een 2de plaats. Ook de 2de dag werd het duo nipt 2de met 71,26%.

Op zondag werd er gestreden in de Kur op muziek, hier gaven zij hun 2de plaats niet meer weg.De kur was goed voor 72,10%. 

      

      

Top weekend voor Liselot en Expression @ CDI Compiegne

3 Prachtige dagen met zon, sfeer en super prestaties in Compiegne. Zo werden we 3de in de St Georges met 70,5% en 4de in de Intermediare met 70,9%. Op dag 3 reden we de kur en gingen we naar huis met een zilveren medaille met 72,8%!

 


Mooie resultaten voor Liselot en Expression op CDI Zeeland

in de St Georges behaalden Liselot en Expression een mooie 6de plaats met 69,18% in een zeer sterk deelnemers veld. Ook dag 2 in de Intermediare 1 behaalden het duo een mooie 8ste plaats met 69,00% waardoor zij de 3de dag in de Kur mochten starten!

Tijdens de kur liet de vos zich van zijn beste kant zien, en dat werd dan ook een beloond met een bronzen medialle met 71,60%! 

Na deze mooie resultaten mochten we ook een interview afleggen met eurodressage:

http://www.eurodressage.com/equestrian/2016/04/14/liselot-dupont-finds-expression-2016-cdi-nieuw-en-st-jooslandOp Zondag 13 maart geven Jan en Liselot Dupont een clinic te Meerdonk!

Iedereen welkom!


Liselot Dupont zorgt voor een thuisoverwinning in Lier!

 

Op donderdag 3 maart wist Liselot met Expression een 8ste plaats te veroveren te CDI lier met 69,94% in de Prix st Georges. De 2de dag besloot ze nog een tandje bij te steken en wist zo de Intermediare proef te winnen met 71,5%!